A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Heves megyei Szervezete évről évre megszervezi a Megyei Prima díjátadó Gálaestet.

Ez a különleges esemény a megyei közélet legrangosabb társadalmi eseményévé vált az elmúlt több mint 10 évben.

A Heves megyei művész élet kiemelkedő képviselőinek a díjazása és magának a díjátadó gálaestnek a finanszírozása elsősorban a helyi vállalkozói közösség összefogásával valósul meg évről évre. Kérjük, hogy járuljon hozzá Ön is a megye szellemi, kulturális, művészeti, oktatási, művelődési, tudományos és sport életének fejlesztéséhez, a gazdasági-társadalmi környezetünk jobbá tételéhez.

A rendezvény pénzügyi támogatói részére természetesen biztosítjuk a rangos eseményen való részvételi lehetőséget, valamint a szponzori felületeken való megjelentetést.

A gálaest közönsége jellemzően a megye vezető vállalkozóiból, városi és intézményi döntéshozókból, művészekből, és civil szervezetek képviselőiből áll. Őszintén reméljük, hogy eme fontos és jelentős megyei esemény támogatását Ön is fontosnak érzi, és alkalmunk lesz személyesen köszönteni a gálaesten, ahol méltóképpen együtt ünnepeljük szellemi életünk kimagasló képviselőit!


Micski Marianna


Heves megyei elnök